Deset godina Koming klauda u Srbiji

Šesnaesta po redu COMING IT konferencija je ove godine okupila rekordan broj posetilaca i predavača iz Srbije i regiona.

U šest prepunih sala hotela „Kraun plaza" u Beogradu govorilo se o aktuelnim rešenjima, studijama slučaja, predviđanjima iz sveta tehnologija za poslovanje, monitoringu i bezbednosti poslovanja iz tehnološkog ugla, ali i iz ugla usklađenosti sa aktuelnim regulativama.

Decenija postojanja Koming klauda donela je lepezu poslovnih rešenja koja su u formi servisa trenutno dostupna domaćim, regionalnim i svetskim kompanijama.

„Pored veoma zanimljivih predavanja na različite teme, ovogodišnja konferencija svakako predstavlja i svojevrsni presek desetogodišnjice postojanja klauda u Srbiji. Kao kompanija s kojom je on ušao na velika vrata na ove prostore, veoma smo ponosni na to kako je prihvaćen od strane domaće privrede“, izjavio je Zoran Došlić u ime organizatora konferencije.

Posebnu pažnju izazvalo je uvodno predavanje Humans of technology koje je održao Mark Raben, glavni tehnološki direktor softverske kompanije SAP za centralnu i istočnu Evropu.

Izdvojile su se i teme o tehnologiji kontejnera, kuberneta (moderna infrastruktura za aplikacije); zatim se govorilo o Vektri, poslovnim servisima (poput rešenja za upravljanje prodajnim procesom – CRM), kao i o rešenju za upravljanje poslovnom dokumentacijom i digitalizacijom poslovanja (DMS).

Posebna pažnja posvećena je prvoj konverziji na S/4HANA u zemlji i regionu. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 24. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи