Održana Digitalna konferencija za influensere

Digitalna konferencija posvećena influenserima i svima kojima su u fokusu najnoviji trendovi, proizvodi i njihova promocija na društvenim mrežama, održana je juče u Kombank Dvorani pod nazivom „The Army Of Me“ i sloganom „Your vibe, Your tribe“.

Svesni važnosti influenc marketinga, održavanjem ovog događaja organizatori su želeli da pruži posetiocima potpuno besplatnu edukaciju, da pokrenu nove modele saradnje i da pokažu veći interes za aktuelne digitalne trendove.

Tokom jednog dana bili cy predstavljeni inspirativni primeri i uspešna rešenja kako bi influenseri, ali i brandovi, postigli svoj puni tržišni potencijal u eri digitalne komunikacije.

Šta sve blogeri i influenseri mogu očekivati od brendova i agencija, koji su najkorisniji alati za saradnju sa njima i kako napraviti ponudu za svoje usluge pojasnila je Jasmina Krstić Latinović, dugogodišnji PR menadžer brojnih brendova i institucija i autor bloga „Prikazi Stvarnosti“.  

Svoja iskustva o tome kako se postaje „opinion lider“ i stvara „armija pratilaca“ otkrio je Dino Tutundžić, osnivač čuvene stranice „Mudrolije sa Tvitera“, koja broji više stotina hiljada pratilaca.

Sve što nisy znali o haštagovima i onlajn aplikacijama posetioci su saznali od Ane T. Dimitrijević, koja već deceniju svoje klijente uspešno promoviše onlajn.

Šta nesvesno otkrivamo o sebi, postavljajući foto i video sadržaj na društvenim mrežama spada u tajne govora tela, a više o tome učesnici konferencije cy čuli od Marka Burazora, dugogodišnjeg trenera iz domena komunikacija i poslovnih veština.

Za influensere koji imaju mogućnost da rade za koroporacije Dragan Varagić, strateg poslovanja, otkrio je zašto je važan kompanijski blog i kako se kreira, ali i kako se najbolje meri brending efekat bloga. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво