Interaktivna izložba „ZooMozgologija” u Beo Zoo Vrtu

Društvo za neuronauke Srbije i Srpsko evoluciono društvo početkom jula otvorili su izložbu „ZooMozgologija” koja će trajati do 1. avgusta u Beo Zoo Vrtu.

Projekat „ZooMozgologija" ima za cilj da posetioce uvede u evolucionu neurobiologiju predstavljanjem nervnih sistema i „superčula" najinteresantnijih stanovnika Beo Zoo vrta.

Interaktivna izložba svim posetiocima omogućava da se upoznaju sa fantastičnim svetom neuronauke, evolucije i superčula do 01. avgusta.

Svakog dana u 11 i 16 časova kreću organizovani obilasci Beo Zoo Vrta sa vodičem, a na mobilnom telefonu možete aktivirati aplikaciju koja će vam ovu avanturu učiniti još zabavnijom.

„ZooMozgologija"  je  bilingvalan  projekat,  te  je  celokupan  materijal  dostupan  i  na  engleskom  jeziku. 

Izložba je i sastavni deo programa popularizacije neuronauka povodom regionalnog kongresa neuronauka (FRM2019) koji će se u julu održati u Beogradu, pod pokroviteljstvom Evropske federacije društava za neuronauke.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво