Studenti, pored grejanja stolice, oprobajte se i u drugim disciplinama

Previše popijenih kafa, ukočene kičme, snene oči, kolokvijumi na javi… kolokvijumi u snu (što je svakako luksuz, jer studentima san obično manjka). Dragi studenti, vreme je da razgibate tela i date mozgovima malo pogonske energije za nove ispitne pobede.

Na Adi Ciganliji, 23, 25. i 26. maja biće održani „Fitpas dani sporta", koje po deseti, jubilarni put organizuje ESTIEM, studentska organizacija Fakulteta organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu. Ovo je prilika za studente da „ohlade" stolice i glave, a zagreju mišiće i zglobove. Kolektivni sportovi u kojima se mogu takmičiti su futsal, basket, odbojka, a za solo igrače tu su tenis i stoni tenis.

Za sve one koji budu raspoloženi samo za pauzu i uživanje, biće postavljena tzv. Čil zona u kojoj će moći da se zabave aktivnostima koje nisu toliko fizički zahtevne, ili jednostavno da dokoličare i prikupljaju solarnu energiju.

Ova manifestacija, međutim, nije samo takmičarskog, već i humanitarnog karaktera. ESTIEM je ove godine ostvario saradnju sa humanitarnom organizacijom „Zajedno za život", koja za dan otvaranja, 23. maja, priprema utakmicu poznatih ličnosti. Među igračima će se naći Albert Nađ, Miloš Milovanović i Igor Blažić Blaža. Bez obzira na rezultat, posle utakmice će svi imati priliku da se vesele uz živu svirku.

Vikend pun utakmica završiće se kako dolikuje uzbudljivim utakmicama - penalima. U nedelju će svako ko želi imati priliku da šutira penal našim poznatim golmanima u okviru akcije „Penal za život", koja takođe ima humanitarni karakter.

 

broj komentara 0 pošalji komentar