Konferencija "Ovo je inženjering"

Tema "Ovo je inženjering" ovogodišnje „MDS Net@Work 2019“ konferencije, koja se nedavno tradicionalno održala u Beogradu, odnosila se na moderni inženjering. Konferencija je okupila veliki broj eminentnih stručnjaka i predavača iz Srbije i regiona.

"Govorimo o tome kako je inženjering kroz svoj razvojni put uspeo da transformiše privredna i poslovna okruženja i omogući im da se razvijaju u skladu sa aktuelnim tržišnim trendovima", poručio je Blagoje Jovović, ispred glavnih organizatora konferencije.

On kaže da bez ozbiljnog razumevanja inženjeringa nema ozbiljnih rezultata i željene dobiti. Podizanjem inženjeringa na viši nivo dobijamo moderan pristup poslovanju na svim nivoima kompanije.

Centralne teme konferencije bile su aktuelna Cisco rešenja iz oblasti kolaboracionih tehnologija, bežičnih mreža, bezbednosti, Data Centara, kao i konkretnih primera rešavanja poslovnih problema.

Pored pomenutih tema govorilo se i o novim smernicama za upravljanje postojećim IT resursima, kao i načinima na koje je moguće unaprediti iste uz opravdana ulaganja.

Gotovo sva predavanja su isticala evoluciju inženjeringa, prilagođavanja poslovnim okruženjima, kao i ključne momente koji su doprineli da u poslednjih 20 godina postane ono što IT jeste - nosilac kompletnog razvoja privrede.

Predavači su upoznali posetioce konferencije sa tehnološkim novitetima ukazujući na njihove prednosti i lakoću implementiranja.

Inovacije i ubrzani tehnološki napredak, iako nekada deluju kao naučna fantastika, rezultat su inženjeringa i ljudskog razvoja, na šta su predavači pokušali da ukažu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара