Konferencija o bezbednosnim rešenjima

Druga po redu Komingova Sekjuriti konferencija pod nazivom "Plan A" održana je u Beogradu. Cilj Konferencije bio je podizanje svesti menadžera domaćih i regionalnih kompanija o mogućim posledicama po poslovanje u slučaju loše rešenih bezbednosnih tačaka.

Na Konferenciji je naglašena osnovna poruka, a to je da bezbednost nema alternativu. Većina predavanja bila je posvećena aktuelnim bezbednosnim problemima i potencijalnim mogućnostima za njihova rešavanja.

Deo Konferencije je bio rezervisan za teme poput uvođenja GDPR-a u poslovna okruženja, bekapa i arhiviranja podataka u poslovnim okruženjima.

Bitno je da preduzeća u Srbiji razumeju pretnje koje nas okružuju i postaju sve sofisticiranije, pre svega zbog posledica koje mogu da imaju na samo poslovanje.

"Sekjuriti je sprega između organizacije rada, poslovnih procedura, edukacije i praćenja rada i ponašanja svih učesnika u organizaciji, pa na kraju i tehnologije koja ceo proces olakšava. Regulativa GDPR-a, koja nas obavezuje da sistematično vodimo računa o bezbednosti ličnih podataka koje prikupljemo i obrađujemo, jedan je od pokazatelja da bezbednost više nije stvar izbora, već investicija u integritet na tržištu", izjavila je Katarina Đurić u ime organizatora Konferencije.

Svi posetioci Konferencije imali su priliku da rad pojedinih bezbednosnih rešenja vide na delu, kao i da čuju predavanje Nebojše Jokića iz MUP-a Republike Srbije.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво