IT konferencija otvara vrata novim tehnologijama u Srbiji

Četrnaesta po redu IT konferencija održaće se petog oktobra u hotelu „Kraun plazaˮ u Beogradu, sa početkom u 9 sati. Prijave za konferenciju su besplatne, a svako ko želi da prisustvuje može se registrovati i posetiti predavanja koja ga zanimaju.

Kroz pet celina, u pet sala, eminentni predavači iz Srbije i okruženja predstaviće novosti iz sveta novih tehnologija za moderna poslovanja i studije slučaja koje će obeležiti godine pred nama. Centralne teme ovogodišnje konferencije su: aplikacije, mediji, bezbednost, infrastruktura i klaud (oblak).

Govoriće se i o novim klaud tehnološkim rešenjima, pratećim servisima u oblaku, upravljanju podacima, njihovom sortiranju, kao i o njihovoj bezbednosti.
„Svesni smo svih trendova koji nas očekuju u najskorijoj budućnosti, kao i odgovornosti koja je na nama da sva tehnološka unapređenja jasno prezentujemo i predočimo poslovnim korisnicima u Srbiji.

 IT konferencija je pravo mesto da biznis korisnicima predočimo sve aktuelne i buduće trendove, ali i da im skrenemo pažnju na benefite koje dobijaju implementiranjem novih rešenja. Aktuelni trendovi pokazuju da je trenutno pet elemenata u igri i mi ćemo na konferenciji jasno predstaviti sve njihove mogućnosti i prednosti" - izjavio je Roberto Poleto, u ime kompanije koja je organizator IT konferencije.

Za ovogodišnju konferenciju se možete prijaviti na linku:

http://konferencija.coming.rs/

Priredila: Dragana Daničić

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи