Percepcija života i zdravlje

Sigurno ste se bar jednom u životu zapitali, ZAŠTO BAŠ JA? Naročito kada je reč o zdravlju pribegavamo preispitivanju svega i svačega i još kada ni lekari ne znaju da nam tačno objasne poreklo određenog problema, pitamo se zašto se to baš nama događa? Agonija postaje još veća kada saznamo da je reč o autoimunoj bolesti u kojoj organizam sam sebe uništava. Da li zaista mislite da jedan organizam toliko kompleksan sa hiljadu operacija i procesa u sekundi, radi nešto bez dobrog razloga? Na ovo i slična pitanja nauka nudi odgovor u metodi META ZDRAVLjE

Meta zdravlje

Meta zdravlje je revolucionarni naučni pristup zdravlju, nije ni alternativan, ni integrativan baš kao što nije jednostavna uzročnost uma i tela.

Ovakav pogled na zdravlje je paradoksalan jer posmatra zdravlje globalno, ali u isto vreme i specifično jer objedinjuje sve nivoe našeg bića, uključujući sredinu u kojoj živimo i uticaj našeg okruženja, objašnjava Jasmina Kovačev, jedan od 15 Master trenera META zdravlja u svetu.

Jasmina je poreklom Novosađanka a već godinama živi na Novom Zelandu i jedan je od vrhunskih EFT eksperata (tehnike emocionalne slobode).

Naša percepcija određuje naše zdravlje

Fizičko zdravlje je kao monitor računara koji pokazuje kada nešto na nivou softvera ne funkcioniše kako treba, objašnjava Jasmina Kovačev. Mesto u telu gde se manifestuje problem je obično mesto koje predstavlja najslabiju kariku u lancu a pokrenuto je stresom, odnosno nekim emocionalnim doživljajem. 

„Naša percepcija utiče na manifestovanje određenjih oboljenja a um je pravi hemičar koji prevodi naše percepcije u biohemijske i hormonske reakcije. Zato, ako čujete drugačije objašnjenje koje je isključivo bazirano na biohemiji našeg organizma, znajte da je to sagledavanje stanja iz samo jednog ugla", tvrdi Jasmina Kovačev i dodaje da se u zavisnosti od naše percepcije u organizmu pokreću različiti programi po kojima naše biološko biće funcioniše.

Uklanjanje simptoma je samo jedan deo pomoći, drugi nivo je uklanjanje uzroka koji podrazumeva poznavanje veze izmeću uma i tela, kao i koje percepcije korigovati kako bi krenuli putem samoisceljenja.

Ako vam zvuči razumno i ako vas interesuje šta je to biološka logika organizma i multidimenzijonalnost zdravlja, krenite znanjem u prevenciju.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара