Trijumf Borisa bez Sare!

Glasovi mlađe publike presudili: izvođač pesme „Kad zamirišu jorgovani“ pobednik šeste emisije šou-programa „Ja mogu sve“, Boris Subotić! Ovo je i Sarina pobeda, poručio je Boris.

23.00 – Pobednik šeste emisije muzičko-scenskog spektakla Ja mogu sve Boris koji je nastupao bez Sare!

22.50 – Nagrada koju je prošle nedelje osvojio kao pobednik pete emisije, Boško Dudvarski poklonio Vrtiću „Vila“.

22.49 – Rambo je mentor tima koji čine Beti Đorđević, Kristina i Mira i Mira i Bole, Danica predvodi Boška Dudvarskog, grupu „Do poslednjeg daha“ i „Pahuljice“. Kod Žike „Bend i vokali“, Teodora Stanković i Sara i Boris. Svi učesnici će sa svojim mentorima nastupati već sledeće nedelje!

22.39 – Sara zbog boginja ostala kod kuće, pa Boris o teškim danima i mirisu Jorgovana peva sam. I formalno, Žika je mentor Borisu i Sari. Ukupno 44 boda.  

22.28 – Mira i Bole u vatrenoj koreografiji na numeru Ciganka sam mala stekli naklonost Ramba koji ih je poželeo u svom timu. Mira se zahvalila plesom, Rambo se spustio na koleno pred njom. Toliko je bilo crvenila, čaša, priča Žika, toliko da nisam ni primetio kada ih je Rambo odabrao. Zbir ocena 38.  

22.17Ruse kose curo imaš karta iz rukava grupe „Do poslednjeg daha“. Prebogata je naša baština, mislim da imamo toliko lepih nota, a ovo dokazuje da je to pravo, istakla je Danica. Ne smem da se ne složim sa Danicom, šali se predsednik Konstantin. Za večeras 40 bodova, smatra žiri. 

22.05 - „Pahuljice" prekrile scenu uz taktove Ajde, Jano. Oduševile su Danicu koja ih je izabrala za svoj tim. Rambo ne zna ko bi mogao da odoli njihovom šarmu: „Mislio sam da sam umro i otišao u raj“. Četrdeset bodova od žirija.  

21.58 – Studio na nogama! Kristina i Mira u ritmu pesme Niška banja, topla voda. Trebalo vam je više vremena, stručni sud Konstantina Kostjukova. Ocena žirija 34 poena.

21.42 – Beti Đorđević do pobede pokušava da dođe uz pomoć emotivne makedonske numere Zajdi, zajdi i akrobatkinje. Samo reči hvale za Beti. Ona samo može da bude odlična ili vrlo dobra, istakao je predsednik žirija. Ovaj šou se zove Beti može sve, poručio je Žika. Maksimalnih 48 bodova! 

21.31Za mene si ti, poručuje Teodora. Na sceni joj se pridružio i jedan tigar. „Gledao sam Teodoru kako pati. Numera možda i nije za ovaj šou“, kaže Rambo. Ukupno 36 bodova.

21.25 – I voditeljka šou-programa Ja mogu sve otkrila svoj „skriveni“ talenat! Dragana Kosjerina pleše uz Zlatni dan Bisere Veletanlić, pomaže joj Ivan Mileusnić. 

21.14 – Prošlonedeljni pobednik Boško Dudvarski izvodi numeru Ne kuni me, ne ruži me, majko. Preterana gestikulacija, suvišna patetika, smatra Rambo, Danici i Žiki se dopalo, Konstantinu takođe – 41 poen.    

20.59Ederlezi i „Bend i vokali“ za početak šestog izdanja Ja mogu sve! Ocene za prvi nastup večeras: od Ramba šest bodova, od Danice osam, od Žike 12 i od predsednika žirija osam. Luka i Ivana dobili instrumente od produkcije! 

Pobednik u petoj emisiji šou-programa Ja mogu sve bio je Boško Dudvarski, kojem je u izvođenju hita Hit the Road Jack pomogla Beti Đorđević.

Iz nedelje u nedelju takmičenje je sve napetije, jer su učesnici sve bolji, a žiri sve strožiji.

Žika je do početka šeste emisije odabrao „Bend i vokale“ i Teodoru Stanković. Danica je odabrala Boška Dudvarskog i „Do poslednjeg daha“. Rambo je u tim pozvao Beti Đorđević, „Kristinu i Miru“. Još večeras članovi žirija imali su pravo da biraju takmičare za svoje timove. Neraspoređeni su bili „Pahuljice“, Sara i Boris i Bole i Mira.

Počev od 1. novembra, takmičari, pojedinci i grupe, bore se za naklonost članova žirija i publike. Do sada su, osim Dudvarskog, tijumfovali „Pahuljice“, Sara i Boris, Teodora i „Bend i vokali“.

U svakoj emisiji, glasovima žirija i publike, bira se najbolji takmičar, koji potom nagradu od 1.000 evra po sopstvenom izboru daje u humanitarne svrhe.

U poslednjoj emisiji takmičenja, gledaoci će odlučivati o pobedniku kome će pripasti nagrada od 20.000 evra.

Muzičko-scenski šou-program Ja mogu sve nastao je u saradnji RTS-a i produkcijske kuće „Emoušn“.

Voditeljka je Dragana Kosjerina.

 

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво