„Huavej“ održao prvu "silent" prezentaciju na našim prostorima

Kompanija „Huavej“ predstavila je nove uređaje koji su deo „Huavej ekosistema“. Gosti su imali priliku da kroz prvu "silent" prezentaciju na ovim prostorima upoznaju četiri nova uređaja – unapređenu verziju "Huawei P30 Pro" telefona, "Huawei Nova 5T" pametni telefon, "Huawei Watch GT2" pametni sat i prve pametne, bežične slušalice – "Huawei FreeBuds 3".

Kako svi predstavljeni uređaji poseduju poznati „Huavej“ procesor „Kirin“, upravo on ih je i predstavio, a među brojnim gostima našli su se predstavnici medija, poznate ličnosti i influenseri.

Poznata po inovativnosti i konstantnoj težnji ka razvoju i unapređivanju, kompanija „Huavej“ odlučila je da nadmaši dosadašnja očekivanja i postavi novi standard kada je u pitanju prezentacija proizvoda, ali i pokaže zbog čega se upravo ona nalazi među globalnim liderima u svetu tehnologije.

Naime, gosti su celokupnu prezentaciju slušali preko "Huawei FreeBuds" slušalica, čime su po prvi put gosti jednog ovakvog događaja dobili priliku da direktno testiraju uređaj na samoj premijeri.

Tom prilikom gostima se obratila Danijela Jovanović, marketing direktor kompanije.

„Mi iz kompanije 'Huavej', trudimo se da uvek idemo korak napred, budemo inovativni, a ujedno i praktični. Upravo je to razlog zbog kojeg radimo na razvoju 'Huavej ekosistema', a pravi dokaz toga su uređaji koje smo predstavili. Oni su pojedinačno već posebni, ali su zajedno gotovo izuzetni jer će svakodnevnicu naših korisnika učiniti produktivnijom, elegantnijom, kvalitetnijom. Pored odličnih tehničkih karakteristika po kojima je 'Huavej' prepoznat širom sveta, veliku pažnju posvetili smo dizajnu kao bitnoj karakteristici za uređaj od koga se ne odvajamo i koji je na neki način postao merilo dobrog ukusa“, rekla je Jovanovićeva.

Kako bi zabava bila zagarantovana, tu je i nekoliko "experience" zona kojim je kompanija omogućila gostima da iskuse način na koji funkcioniše zajednica uređaja koji čine „Huavej ekosistem“.

U "silent" zoni posetioci su mogli da na jedinstven način testiraju kako zajedno funkcionišu Huavej pametni sat, prve pametne, bežične slušalice i pametni telefon.

"Huawei Watch GT2" pametni satovi – dva modela muških i dva modela ženskih, pored brojnih fitnes opcija, nude mogućnost povezivanja sa pametnim slušalicama i slušanja muzike, sa posebnom memorijom odvojenom upravo za čuvanje omiljenih pesama.

Zahvaljujući Kirin A1 čipsetu sada možete da povežete "Huawei Watch GT2" i "Huawei FreeBuds 3" bežične slušalice. Muški model sata može se koristiti i za obavljanje poziva, što je još jedan, dodatni benefit. Ipak, i sat i slušalice funkcionišu savršeno zajedno sa pametnim telefonima.

To su gosti mogli i da isprobaju jer se uz satove u "silent" zoni našao i "Huawei P30 Pro" u boji mistik blu, koji takođe pokreće Kirin čipset. Uz unapređenja na kameri kao što su "SuperNight Selfie" opcija – za još bolje noćne selfije, Huawei Blog AI za montiranje videa i "Super Portrait" režim, posetioci su mogli da zabeleže jedinstveni trenutak slušanja omiljenih pesama preko sata u "silent" zoni, inspirisanoj silent diskotekama koje su poznate širom sveta.

Glavno mesto u Turbo zoni zauzeo je prvi Huavej flegšip telefon srednjeg cenovnog ranga. Reč je o telefonu "Huawei Nova 5T" koji poseduje premijum čipset Kirin 980, koji uz unapređen „GPU Turbo 3.0“ procesor korisnicima pruža jedinstveno iskustvo igranja igrica na pametnom telefonu i time se izdvaja u odnosu na sve dosadašnje Huavej pametne telefone ove klase.

Ono što "Nova 5T" takođe čini jedinstvenim uređajem u „Huavej ekosistemu“ jeste pet AI kamera. Četiri kamere nalaze se na poleđini, glavna ima 48 mp, dok prednja poseduje 32 mp za savršene selfije, što su gosti imali priliku i da isprobaju u „Selfi spot“ zoni, odakle se pogled pružao na najlepši deo Beograda – Hram Svetog Save. Na taj način kreirali su nezaboravne uspomene sa prve "silent" prezentacije na ovim prostorima.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво