Oko 35 motora na manifestaciji „Savamala na dva točka“

Ljubitelji motocikala okupili su se na beogradskom šetilištu „Sava Promenada“, gde su na manifestaciji "Custom Bike Show" – Savamala na dva točka 2.0, mogli da uživaju u kolekciji od oko 35 unikatnih motora iz radionice „Moto plac“.

Na manifestaciji, koja se održava drugi put u organizaciji Društva starosedelaca i ljubitelja Savamale, posetioci su mogli da vide stare i nove modele motocikala, koji su prilagođeni zahtevima njihovih vozača.

„Mi iz 'Moto placa' već drugu godinu za redom dovozimo motore, koji su pravljeni i adaptirani da izgledaju interesantno“, rekao je Sveta Simić i kao primer naveo da se čak i stari oldtajmeri prerađuju u modernije modele.

Takođe je izrazio istakao da veruje da će se ova tradicija predstavljanja motocikala nastaviti i najavio da će se 29. septembra održati humanitarni skup "Distinguish gentlemans ride", koji se bavi promocijom raka prostate.

Atmosferu na motociklitičkom skupu, koji je održan ispod Starog savskog mosta, upotpunilo je besplatno pivo, kao i tehno muzika.

Manifestacija je organizovana uz podršku "Belgrade Waterfronta", radionice „Moto plac“, kao i drugih prijatelja Društva i ljubitelja kulture i zabave.

broj komentara 0 pošalji komentar