E-trotineti sve otporniji, stabilniji ali i masivniji

Novi „Birdov“ dvotočkaš biće dostupan na tržištu od sledeće nedelje, pridruživši se starijim modelima. Dizajn je unapređen, trotinet je veći i stabilniji, a i baterija duže traje.

U više od 100 gradova u Severnoj Americi, Evropi i na Bliskom istoku trenutno se mogu iznajmiti „Birdovi“ električni trotineti. 

Ipak, modeli ranijih generacija ovih sve popularnijih vozila manji su od ovih što se sada proizvode.

Ako živite u gradu koji ima infrastrukturu prilagođenu vožnji e-trotinetima, uskoro ćete moći da uživate u novim, izdržljivijim i većim vozilima.

„Birdov“ model, koji je u prodaji od pre nekoliko meseci, ima bateriju koja omogućava vožnju od oko 50 kilometara. Novi, međutim, poseduje bateriju koja će izdržati 80 kilometara i više, prenosi portal mashable.com.

Novi model ima i otpornije gume, sistem koji upozorava da se desio određeni kvar i stabilniji je.

Pošto se vozilu može pristupiti pametnim telefonom, proizvođač se potrudio da omogući i posebnu zaštitu od hakovanja.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи