Jabuka je jabuka, šef „Huaveja“ porodici kupuje „ajfone“

Osnivač i izvršni direktor „Huaveja“, Ren Žengfej, priznao je da je veliki obožavalac uređaja jednog od najvećih rivala njegove kompanije, prenosi britanski „Independent“.

Govoreći o tome da ljubav prema kompaniji ne znači automatski i moranje da se poseduju njeni proizvodi, Ren je novinarima priznao da je članovima svoje porodice kupio „ajfone“.

„'Ajfon' ima dobar ekosistem i kupujem ih za svoju porodicu. Zbog toga ljudi ne treba usko da gledaju na stvari. Ako volim 'Huavej' ne znači i da volim naše telefone“, rekao je Ren, prenosi Saut Čajna morning post.

Čelnik Huaveja odgovarao je na novinarsko pitanje o sve glasnijim pozivima u Kini da se bojkotuje „Epl“ kao reakcija na potez Donalda Trampa da uvrsti „Huavej“ na listu kompanija, sa kojima je zabranjeno poslovati bez posebne dozvole.

Ubrzo zatim, „Gugl“ je objavio da „Huavej“ ima još tri meseca pre nego što bude blokiran na svim platformama te kompanije, uključujući i Gugl plej prodavnicu, putem koje se apdejtuje operativni sistem Android.

broj komentara 5 pošalji komentar
(nedelja, 26. maj 2019, 12:48) - Sydney [neregistrovani]

updejtuje

to se na srpskom kaze obnavlja/osavremenjuje/usavrsava... itd... . da li ima neka kazna za ova edukatore da recimo za svaku ovakvu reck koju nam writuju plate kaznu po 1,000.00 din kao prilog recimo za skole ili bolnice? Vrlo bi brzo naucili da pisu i pricaju Serbian.

(nedelja, 26. maj 2019, 07:55) - anonymous [neregistrovani]

Које тешко фолирање?

Сви знамо да су последњи Хуавеј телефони Про серије бољи од Еплових! Питам-се-питам које су ово "дипломатске" форе и фазони? Јел су то Кинези легли на руду после шамара из САД?

(nedelja, 26. maj 2019, 06:31) - anonymous [neregistrovani]

e...

price iz nepricave...

(subota, 25. maj 2019, 23:38) - anonymous [neregistrovani]

Logično

Da je moja ćerka u zatvoru i da me time ucenjuju i ja bih isto izjavio.

(subota, 25. maj 2019, 10:42) - Иван Л. Топола [neregistrovani]

Чиста политика

На делу је спустање тензија, рука руку мије. Јабука мало сутра.