„Epl“ u telefone „dovodi“ časopise, video-igre, svoj TV program...

Korisnicima „Eplovih“ uređaja, zahvaljujući servisima „Epl njuz plus“, „Epl kard“, „Arkejd“, „Epl TV kanali“ biće dostupno više od 300 magazina, neverovatna pametna platna kartica, stotine hiljada video-igara, željeni televizijski program. Ipak, naviše nade tehnološki gigant polaže u „Epl TV plus“, servis koji je okupio najkreativnije autore TV programa od Opre Vinfri, preko Dženifer Aniston i Ris Viderspun, do popularnih kantautora koji će otkriti svoje životne priče.

Tehnološki gigant „Epl“ predstavio je skup servisa koji će promeniti sve(t). U sali „Stiv Džobs“, u sedištu „Epla“ u Kaliforniji, Tim Kuk započeo je priču o novitetima govoreći o vestima i načinu na koji dolazimo do njih.

Želja u kompaniji je bila da svojim korisnicima u jednom paketu približe modu, zabavu, vesti i politiku, priče o zdravlju, putovanjima, hrani...

„Epl njuz je mesto gde stižu vesti, ali isključivo od proverenih izvora. Pet milijardi pročitanih tekstova čini Epl njuz aplikaciju broj jedan u svojoj kategoriji“, objašnjava Kuk.

„Magazine dovodimo u našu ponudu u okviru servisa Epl njuz plus (Apple News +)“, najavio je Kuk istakavši da će korisnici tu moći da pronađu sve iz trafika – od priča o modi, sportu, sjajnih intervjua, vesti iz oblasti nauke... Da bi došli do toga korisnici samo treba da dodirnu ekran. 

Ova mogućnost biće dostupna u SAD i Kanadi, a stiže i u Evropu – najpre Veliku Britaniju.

Gotovina odavno nije interesantna za korisnike Epl peja (Apple Pay). Novitet, Epl kartica (Apple Card) „živi“ u aplikaciji Wallet App i može da vodi računa o limitima i planiranju plaćanja. U SAD stiže tokom leta.

„Epl“ nije zaboravio ni ljubitelje video-igara. Za njih je brižljivo pripreman servis sa 300.000 igara – Epl arkejd namenjen je „mobilnim telefonima, desktop računarima, celoj dnevnoj sobi“.

Arkejd stiže na jesen i biće dostupan u više od 150 zemalja.

Kada je u pitanju TV ponuda, američki tehnološki gigant spremio je pravu poslasticu. Servis Epl TV kanali pruža mogućnost plaćanja samo onog TV sadržaja koji korisnik želi, sve je u jednoj aplikaciji, onlajn ili ne, tu je sadrža po zahtevu, reklama nema, a pretplata važi za celu porodicu.

Međutim, to nije sve što su u „Eplu“ smislili kada je reč o televiziji. Da bi svet bio bolje mesto, kaže Kuk, osmislili smo mesto za najbolje priče – Epl TV plus (Apple TV +). 

Biće tu svega počev od dokumentaraca, preko komedija, do dečjeg programa. Ris Viderspun i Dženifer Aniston vodiće gledaoce kroz The Morning Show, Džejson Momoa i Alfri Vudard igraće u uzbudljivoj seriji...

Epl TV plus stiže na jesen, svi sadržaji moći će da se gledaju onlajn ili da se daunlouduju, servis će biti dostupan u više od 100 zemalja. „Eplovoj“ platformi pridružila se i Opra Vinfri.

Iako niko nije verovao da će predstavljanje proteći bez ijednog novog aparata, „Epl“ je iznenadio ljubitelje noviteta i ovog puta preskočio nove „igračke za odrasle“.

broj komentara 3 pošalji komentar
(utorak, 26. mar 2019, 08:53) - anonymous [neregistrovani]

Све имају

Све имају али још немају USB конектор који је апсолутни стандард за сву електронику. Разлог је наравно јасан, да би зарадили на својим конекторима. Што бих куповао уређај који нема ни USB конектор?

(ponedeljak, 25. mar 2019, 23:35) - anonymous [neregistrovani]

Твоје је само да платиш

Наплатили све што је бесплатно

(ponedeljak, 25. mar 2019, 17:07) - anonymous [neregistrovani]

Da pogodim ?

Zatvaraju firmu ? Bilo bi lepo da nas na taj nacin usrece, sirom Planete !