Odabrani finalisti za Kuću slavnih video-igara 2019.

Kuća slavnih za video-igre dobila je više hiljada kandidata u toku 2019. godine, a zvaničnici organizacije saopštili su da je odabrano konačnih 12 finalista.

Među finalistima se nalaze igre kao što su „Mortal Kombat“, „Super Mario Kart“, „NBA 2K“, „Pasijans“, „Kendi Kraš“, „Half-Lajf“, prenosi agencija AP.

Savet stručnjaka sastaće se 2. maja, kada će odabrati koji finalisti će biti primljeni u Kuću slavnih, dok će igrači imati priliku da se izjasne u anketama na internetu do 28. marta.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво