Zakazivanje poruka na „Dži-mejlu“ kao rođendanski poklon

Korisnici „Guglove“ elektronske pošte „Dži-mejl“ verovatno će uskoro moći da koriste dodatne alate, među kojima je zakazivanje slanja poruka.

Dži-mejl je počeo da radi u aprilu 2004. godine. Zato je moguće da je 15. rođendan servisa za elektronsku poštu, povod za novine u načinu slanja poruka.

Uprkos tome što se čelnici „Gugla“ o novostima za sada nisu zvanično oglasili, izgleda da će oni koji poseduju adresu na Dži-mejlu, uskoro moći da zakazuju, ali i otkazuju elektronske poruke.

Takođe, biće omogućeno i slanje zakazanih poruka i kada su korisnici van mreže ili kada im se isprazni baterija na telefonu.

Ovakve novine bile su najavljene još u julu 2018. godine, a kako piše portal Techradar, svi su izgledi da će konačno biti na usluzi korisnicima na rođendan „Guglovog“ servisa – 1. aprila.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи