Na sajmu u Barseloni dominiraju 5G tehnologije i virtuelna stvarnost

Na ovogodišnjem Svetskom kongresu mobilne telefonije koji se održava od 25. do 29. februara u Barseloni iz „SK Telekoma“, vodećeg južnokorejskog mobilnog operatera, najavljuju predstavljanje raznih 5G aplikacija, kao i sadržaja koji se temelje na virtuelnoj i proširenoj stvarnosti.

„SK Telekom“ najavljuje, između ostalog, robote povezane pomoću 5G mreže, vi-ar naočare, nova rešenja u oblasti podrške na daljinu za preduzeća, virtuelni teren za bejzbol, vidno polje od 360 stepeni i hotel sa robotima, prenosi korejska agencija Jonhap.

Kompanija će predstaviti i svoju 5G Hiper spejs platformu (5G Hiper Space Platform), koja omogućava posetiocima da iskuse simuliranu realnost uz odgovarajuće slušalice i da u virtuelnom tržnom centru i hotelu kupuju i rezervišu sobe, saopštili su iz „JK Telekoma“.

Na Kongresu u Barseloni među mnogobrojnim kompanijama koje će predstaviti svoje tehnološke novitete, biće i  KT, „El-Dži“, „Samsung“ i mnoge druge.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво