Selena i Arijana ostaše bez „Instagrama“?

Arijana Grande ostala je bez tri miliona pratilaca na „Instagramu“, sličan problem ima i Selena Gomez! U toku je ukidanje brojnih profila na ovoj društvenoj mreži, izveštava sajt "Piunikaweb". Predstavnici „Instagrama“ najavili „što skorije rešenje problema“.

Brojni korisnici Instagrama – društvene mreže u vlasništvu Fejsbuka – žale se na ukidanje naloga. Posebno su zabrinuti glumci, pevači i ostale javne ličnosti koje su zbog toga, kako navode, izgubile milione pratilaca.

Predstavnici Instagrama poručuju da su „svesni da je došlo do problema sa brojem pratilaca na nekim nalozima i da rade na tome da taj problem što pre reše“.

Kako izveštava portal Piunikaweb, koji prati dešavanja iz oblasti tehnologije, Instagram je „krenuo“ na fiktivne korisnike i neaktivne naloge.

„Prema nekim izveštajima, ova brza runda čišćenja počela je noćas. Ipak, činjenica je da Instagram inače uklanja neadekvatne naloge, naročito aktivno poslednjih nedelja, ali je ovog puta tu akciju sproveo velikom brzinom“, navode na portalu.

Podsećaju da ovakva aktivnost Instagrama nije nešto što se dešava prvi put: „U novembru prošle godine, ova mreža koju poseduje Fejsbuk objavila je da skida naloge na Instagramu, na kojima su prisutne neautentične aktivnosti.“

Na pomenutom sajtu su podsetili na tadašnju objavu predstavnika Instagrama u kojoj se najavljuju ukidanja naloga na kojima su prisutni neautentični lajkovi, komentari i pratioci sa ciljem nerealnog povećanja popularnosti vlasnika naloga.

Brisanje naloga ne dešava se samo na Instagramu. Tviter, na primer, takođe skida neadekvatne naloge.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи