Društvena mreža „Gugl+“ prestaje da postoji 2. aprila

Nakon brojnih sigurnosnih propusta, „Gugl“ je najavio da će ugasiti svoju društvenu mrežu „Gugl+“. Rok do kada će mreža raditi pomeren je za početak aprila ove godine, pošto je otkrivena greška zbog koje je ugroženo 52,5 miliona korisnika.

Tehnološki gigant i zvanično je objavio da mreža Gugl+ (Google+) posle 2. aprila neće postojati, što znači da će tada prestati da postoje i svi profili i stranice. „Gugl“ je detaljno opisao korake koje će prethoditi tome.

Počev od 4. februara, korisnici neće biti u mogućnost da kreiraju nove profile, stranice, zajednice i događaje.

Kompanija će danas staviti i tačku na mogućnost korišćenja mreže za komentarisanje na Blogeru, iako će druge platforme imati vremena to da učine do 7. marta.

Tokom narednih nekoliko nedelja, tasteri za prijavljivanje putem mreže Gugl+ prestaće da rade i biće zamenjeni tasterima za prijavljivanje putem „Gugla“, u nekim slučajevima.

Kod onih zajednica koje su sakupile mnogo zanimljivih i važnih podataka, kompanija će moderatorima dati priliku da ih preuzmu početkom marta.

Međutim, Gugl+ za korisnike servisa G Suite i dalje će raditi. Uskoro bi trebalo da dobije i novi izgled i nove funkcije.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво