„Nout 9“, nova zvezda „Samsungove“ galaksije za „život bez panike“

Nema panike sa novim „Samsungovim“ pametnim telefonom „galaksi nout 9“ jer njegova baterija se neće isprazniti ceo dan, uz 512 gigabajta memorije i karticom istog kapaciteta korisnik će imati čitav terabajt prostora za skladištenje, dok će superbrzi procesor omogućiti besprekorni pristup internetu.

Pred 3.000 predstavnika medija iz celog sveta i ljubitelja tehnoloških noviteta „Samsung“ je u Njujorku predstavio svoj novi veliki pametni telefon - „galaksi nout 9“.

Za one koji od svojih mobilnih telefona očekuju više, južnokorejski tehnološki gigant napravio je uređaj koji ima jaku bateriju (od 4.000 miliamper časa) koja traje duže, ima brži internet koji radi besprekorno i to u kući, na poslu i svuda između.

Takođe, sve što vole korisnici moći će da imaju uvek uz sebe jer „Samsungov“ novi smartfon ima čitav terabajt memorije (512 gigabajta memorije na uređaju i još toliko na memorijskoj kartici), što je više nego što imaju neki laptopovi!

Nova zvezda „Samsungove“ galaksije najveći je „nout“ do sada – ekran od 6,4 inča i to od ivice do ivice omogućava veće uživanje u video-sadržajima. Ovaj model krase i elegantne ivice.

„Galaksi nout 9“ biće dostupan u četiri boje – okeanskoplavoj, ljubičastoj, bakarnoj i crnoj.

Pametna kamera koja je ugrađena u novi „nout“ korisnike će obavestiti na vreme da fotografija nije odgovarajućeg kvaliteta, a sama će snimati selfije korisnika uz pomoć „mini selfi štapa“ – Es-olovke.

Ova olovka može se uz pomoć blututa lako pretvoriti u daljinski upravljač, kako bi se koristila za kontrolu sadržaja u različitim dokumentima, snimanje fotografija i još mnogo toga. Puni se manje od minuta, a može se koristiti pola sata. 

Na predstavljanju noviteta u Njujorku južnokorejska kompanija predstavila je i novi pametni sat, „Biksbi“ digitalnog asistenta, naravno unapređenu verziju, kao i „Galaksi houm“. Zahvaljujući saradnji sa servisom Spotifajem na svim uređajima korisnici „galaksi nouta“ moći će da uživaju u muzici koja će sa telefona „prelaziti“ na sistem „Galaksi houm“, ali i sve druge uređaje koji su u sistemu.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара