„Fejsbuk“ isprobava negativno ocenjivanje komentara

Posle dugo vremena i najavljivanja, „Fejsbuk“ je zvanično počeo da isprobava opciju negativnog ocenjivanja komentara. Nova mogućnost se testira na korisnicima na Novom Zelandu.

Kako prenosi Bi-Bi-Si, za sada ne postoje planovi da se ova novina u bližoj budućnosti primeni na nivou čitave društvene mreže.

Opcija negativnog ocenjivanja već dugo vremena vrlo uspešno funkcioniše na društvenoj mreži Redit, a omogućava korisnicima da postavljenom sadržaju, ukoliko im se ne sviđa, smanje vidljivost.

„Nadamo se da će ova mogućnost olakšati korisnicima da istaknu komentar koji zaslužuje da bude na vrhu, pre nego da to budu komentari sa najjačim emotivnim reakcijama“, kažu iz „Fejsbuka“.

Tehnološki džin je takođe istakao da novu opciju ne treba shvatiti kao opciju „ne sviđa mi se“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи