„Opelov“ automobil ekološki najčistiji

Ministar zaštite životne sredine Goran Trivan uručio je danas priznanje kompaniji „Opel“ za ekološki automobil godine u Srbiji na beogradskom Sajmu automobila.

Ovo je sedmi put da se organizuje akcija „Eko-automobil godine u Srbiji“ čiji je cilj promovisanje ekoloških prihvatljivih automobila na tržištu Srbije – u konkurenciji od 12 automobila, za automobil sa najboljim karakteristikama u odnosu na životnu sredinu izabran je "Opel Crossland X B1.6DT Ecoflex MT5".

„Ministarstvo zaštite životne sredine je partner svima koji razmišljaju šta uraditi da građani imaju bolju životnu sredinu, zdravije uslove života, čist vazduh, a da pri tom privreda i dalje uspešno posluje. Razvijeni svet govori da je to moguće, a naše je da u Srbiji to primenimo“ rekao je Trivan.

Ministar kaže da će Ministarstvo nastojati da se primenjuju ekološki standardi kojima će Srbija ići u korak sa svetom, a to znači i smanjenje upotrebe najstarijih i najlošijih automobila.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи