Novi udarac za „Fejsbuk“ – kazna u Južnoj Koreji

Južnokorejsko telekomunikaciono regulatorno telo kaznilo je danas kompaniju „Fejsbuk“ sa 396 miliona vona, to jest 369.400 dolara, jer je korisnicima nezakonito ograničila pristup svojim uslugama.

Korejska komisija za komunikacije navela je u saopštenju da „Fejsbuk“ mora da plati kaznu zbog kršenja zakona o komunikacijama, nakon tvrdnji da je pojedinim lokalnim korisnicima namerno ograničio pristup Fejsbuku i Instagramu, u trenutku kada je sa provajderima internet usluga ugovarao provizije oko korišćenja mreže, prenosi agencija AP.

Iz „Fejsbuka“ nisu odgovorili na ovakve tvrdnje, ali je kompanija ranije saopštila da preduzima napore da obezbedi bolju uslugu korisnicima u Južnoj Koreji.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи