„Samsung“ predstavlja model „galaksi S9“ 25. februara

Južnokorejski gigant „Samsung“ novu zvezdu porodice „Galaksi“ predstavlja 25. februara, uoči sajma u Barseloni. Kompanija je već poslala pozivnice za ovaj događaj, a pripreme uveliko traju.

Ranije je planirano da premijera modela „galaksi S9“ (Galaxy S9) bude na kongresu noviteta industrije mobilnih uređaja u Barseloni (Mobile World Congress) koji se održava od 26. februara do 1. marta, ali je „Samsung“ ipak odlučio da događaj zakaže uoči sajma.

Pozivnice su već stigle do najvažnijih partnera južnokorejske kompanije, a „Samsung“ je i na Tviteru objavio kratku video-najavu.

 

Prilikom slanja ovakvih pozivnica, tehnološke kompanije obično vrlo suptilno otkriju nove detalje o svojim uređajima ili ne otkrivaju ništa.

Ovog puta „Samsung“ otkriva da možemo očekivati ozbiljan pomak na poboljšanju kamere.

Osim toga, poznato je da će novi model porodice „galaksi“ imati napredniju bateriju i odličan ekran.

Forbs piše da će „devetka“ imati QHD+ ekran od 5,8 inča, a da će modeli plus imati dualne kamere. Kamere će takođe imati opciju super usporenog snimanja zahvaljujući kojoj će moći da se snima u 4K tehnologiji i to sa 120 frejmova po sekundi.

U krugovima ljubitelja i poznavalaca novih tehnologija priča se da će biti još dosta noviteta i da će "S9", između ostalog, moći da se pohvali bržim procesorom, senzorom za otisak prsta koji će moći lakše da se koristi...

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво