„Fejsbuk“ najavio veliko spremanje „Mesindžera“

Opcije koje su u poslednjih nekoliko godina samo pristizale na „Fejsbukovu“ aplikaciju „Mesindžer“ zatrpale su je i otežale komunikaciju između korisnika. Problem je uočen i u kompaniji Marka Zakerberga najavljuju da će tokom godine biti rešen.

„Фејсбук“ најавио велико спремање „Месинџера“ „Фејсбук“ најавио велико спремање „Месинџера“

Aplikaciju Mesindžer koristi više od 1,3 milijarde ljudi i mnogima je to glavni vid onlajn komunikacije, zbog čega su u „Fejsbuku“ tokom minulih godina i dodavali brojne nove mogućnosti i dodatke, piše portal Ingedžit.

Sada je stanje takvo da mnoge opcije otežavaju glavni zadatak Mesindžera - komunikaciju. 

Jedan od čelnika „Fejsbuka“ zadužen za proizvode za komunikaciju Dejvid Markus u velikom postu priznaje da su u Mesindžer ubacili dosta toga i da su korisnici većinu opcija prihvatili, dok ima i stvari koje im se jednostavno nisu dopale.

Kako su se gomilali nove mogućnosti, aplikacija je postajala sve zatrpanija. Zbog toga je neophodno da se uvede red te Markus najavljuje velika ulaganja u jednostavniji Mesindžer.

Nema razloga za strah jer najavljeno unapređenje ne znači da će uvedene opcije biti povučene.

Prema Markusovim rečima, korisnici mogu očekivati da će samo biti uklonjeni nepotrebni koraci koji su „glavni krivci“ za haos koji vlada u Mesindžeru.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара