Šta kineski „Šaomi“ donosi na srpsko tržište

Srbija je prva od zemalja bivše SFRJ u koju je zvanično došao „Šaomi“, najveći kineski proizvođač pametnih telefona i jedna od pet najvećih kompanija u svetu u toj oblasti.

Za sedam godina „Šaomi“ je postao jedan od svetski najvrednijih tehnoloških start-apova, sa oko 300 miliona korisnika širom sveta.

„Dolazak na naše tržište znači da je jedna takva kompanija prepoznala da na ovakvom tržištu kao što je naše postoji jedan ozbiljan potencijal za razvoj. Ono što oni donose ovde je, u stvari, jedan ogroman broj inovacija“, kaže distributer „Sjaomija“, Darko Gajić.

Objašnjava da „praktično svaki njihov telefon ima poneku specifičnu karakteristiku koja ga izdvaja od konkurencije i koja je izuzetno inovativna“.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво