„Instagram“ uveo praćenje haštaga

Zahvaljujući novoj opciji, korisnici „Instagrama“ moći će da koriste ovu popularnu društvenu mrežu na potpuno drugačiji način. Osim ljudi, sada se mogu pratiti i haštagovi, odnosno teme koje zanimaju korisnika, što aplikaciju čini privlačnijom.

„Инстаграм“ увео праћење хаштага „Инстаграм“ увео праћење хаштага

Instagram je u najnovijoj verziji dobio opciju koja bi mogla da bude najznačajnije unapređenje otkad postoji ova društvena mreža za deljenje fotografija.

Na isti način na koji su korisnici do sada pratili određene ljude, tako sada mogu da se prate i haštagovi.

Kako bi korisnik pratio teme koje ga zanimaju, morao je da traži određeni haštag, koji je na Instagramu, kao i na Tviteru, jedan od glavnih načina za sortiranje sadržaja. Sada se, međutim, može obeležiti neka tema i na taj način stalno pratiti novosti koje objavljuju i drugi korisnici koje inače ne pratimo.

To bi, kako se nadaju u „Fejsbuku“ – kompaniji koja je vlasnik Instagrama, trebalo da učini tu društvenu mrežu dodatno privlačnijom

Da bi korisnik počeo da prati neki haštag, treba da u polje za pretragu upiše temu i odabere opciju Prati (Follow). Kada korisnik počne da prati neku temu, videće najnovije i najpopularnije objave, ali će i sva pominjanja moći da vidi u opciji Instagram storiz.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи