„Ubisoft“ za praznike poklanja "World in Conflict" i "Assassin's Creed"

Kako bi proslavio desetogodišnjicu svojih izuzetno popularnih franšiza, „Ubisoft“ je odlučio da u decembru omogući ljubiteljima da besplatno skinu "World in Conflict: Complete Edition" i "Assassin's Creed: Black Flag" za računare.

Na zvaničnom sajtu „Ubisofta“, kompanija nudi svima da skinu ove dve video-igre tokom ograničenog vremenskog perioda u decembru.

Prva na redu je strategija World in Conflict: Complete Edition, za koju je praznična akcija već počela i trajaće do 11. decembra. Igra je smeštena u paralelni vremenski tok u 1989. godini kada uveliko traje treći svetski rat.

Sa druge strane, za svakoga ko nije poklonik strategijskog žanra i voli malo više akcije, „Ubisoft“ nudi Assassin's Creed: Black Flag, koji će biti dostupan od 11. do 18. decembra.

Nastavak kultne franšize smešten je u 18. vek, a igrači vode Edvarda Kenveja, pirata koji pokušava da se probije u žestokoj konkurenciji na Karibima.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се