Japanci napravili jastuk koji imitira ljubimca kada ga mazite

Za sve koji vole osećaj maženja mačke ili psa, ali iz nekog razloga ne mogu da ih imaju, japanska kompanija „Jukaj endžiniring“ smislila je rešenje – okrugli jastuk sa mehaničkim repom, koji reaguje na maženje poput pravog ljubimca.

„Repovi, komunikaciona 'alatka' koja ne zahteva reči“, reči su na početku video-snimka u kojem kompanija predstavlja „kubo“, svoj najnoviji izum.

Čim se jastuk pomazi, rep počinje da se pomera. Štaviše, zavisno od toga kako se mazi, rep će se pomerati različitim brzinama i putanjama.

„Kubo“ se očekuje da će koštati 100 dolara kada se bude pojavio u prodaji 2018. godine. Imaće bateriju koja može da izdrži osam sati sa mogućnošću punjenja putem USB i dolaziće u dve boje - sivoj i braon.

broj komentara 6 pošalji komentar
(ponedeljak, 09. okt 2017, 11:27)
anonymous [neregistrovani]

Japanska glupost

Kad covek nema vise osecaja za zivot onda stvara vestacko kao sto je ovo ! Daleko vam kuca bila.

(petak, 06. okt 2017, 19:36)
anonymous [neregistrovani]

1970

Neces, neces...

(petak, 06. okt 2017, 19:36)
anonymous [neregistrovani]

Sreca moja..

Sreco moja, u kojoj godini sad zivis?

(petak, 06. okt 2017, 19:03)
anonymous [neregistrovani]

Sreća moja...

... Pa neću biti živ 1970. godine, jer ko zna šta će sve ljudski rod izmisliti...

(petak, 06. okt 2017, 15:36)
Stefan [neregistrovani]

Eto

Sada mozete jos vise da se otudjite od bilo cega zivog. Imate prijatelje na fejsbuku tako da ne morate da ih vidjate, mozete posao da radite od kuce, ne treba vam ni zivi ljubimac mozete da imate jastuk koji mase repom. Sve u svemu zavrsicete kao nezadovoljni sedi starci sa po 50 godina i bez trunke zivota u vama jer nemate porodicu, prijatelje.... a ni kuceta ni maceta.

(petak, 06. okt 2017, 15:16)
Драагооољуб [neregistrovani]

Т У Г А !!

Туга куда иде људски род! Саможивости никада краја! Само да ОНИ уживају, други не треба ни да постоје! Неки људи су децу заменили кућним љубимцима! А сада и о њима не желе да воде рачуна па су измислили ВЕШТАЧКОГ ЉУБИМЦА! Нешто што уопште нује живо биће, нешто што ће само подражавати Живот!! Страшно, у ком правцу иде човечанство!!