Beogradski aerodrom dobio simulator letenja koji će biti dostupan svima

Na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“ postavljen je simulator putničkog aviona „boing 737-800“, u kojem će svi zainteresovani moći da iskuse doživljaj letenja, saopštila je danas to preduzeće.

Београдски аеродром добио симулатор летења који ће бити доступан свима Београдски аеродром добио симулатор летења који ће бити доступан свима

Ovakvom uslugom, kako se navodi, beogradski aerodrom staje rame uz rame sa londonskim, berlinskim, briselskim i praškim aerodromom i tako postaje peti aerodrom u Evropi koji pruža mogućnost simulacije upravljanja putničkim avionom.

Dodaje se da simulator letenja, koji su danas predstavili vršilac dužnosti generalnog direktora Saša Vlaisavljevć i idejni tvorac, instruktor letenja i saobraćajni pilot Života Zuvić, nalazi se u javnoj zoni Terminala 2.

Simulator je replika „boinga 737-800“, najprodavanijeg aviona nove generacije i većina zemalja ga koristi u svojim flotama.

Opremljen je svom navigacionom i bezbednosnom opremom, baš kao i sam avion, a postoji i mogućnost komunikacije sa kontrolom letenja.

„Postavljanjem simulatora letenja, pružamo jednu potpuno novu i inovativnu uslugu koja ima za cilj da svim posetiocima beogradskog aerodroma omogući da se kvalitetno zabave“, rekao je Vlaisavljević.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 09. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара