„Nokija 3310“ stiže u Evropu sledeće nedelje

Nova verzija jednog od najvoljenijih mobilnih telefona, čuvena „nojkija 3310“ na evropskom tržištu trebalo bi da se pojavi sledeće nedelje. Cena će, nažalost, biti nešto više nego što je najavljeno.

„Нокија 3310“ стиже у Европу следеће недеље „Нокија 3310“ стиже у Европу следеће недеље

Reč je o mobilnom telefonu koji je predstavljen u februaru na ovogodišnjem kongresu u Barseloni (Mobile World Congress 2017). Tada je najavljeno da će nova verzija čuvene „nokije“, koja važi za najpouzdaniji telefon, biti 10 puta brža, da će imati popularnu igru Snake i popularni zvuk zvona.

Iako se najpre govorilo o tome da bi cena mogla da bude oko 49 evra, „nokija 3310“ biće, najverovatnije, malo skuplja.

Prema navodima evropskih medija, kupci u Austriji i Nemačkog za telefon koji će imati 2G mrežu morati da izdvoje od 53 do 58 evra, a u Švedskoj bi trebalo da bude u ponudi i 3G verzija koja će koštati 93 evra.

„Nokija 3310“ (2017) imaće dugotrajniju bateriju i aplikacije koje su u skladu sa savremenim tokovima, displej u boji, a igra Snake biće dostupna i putem Fejsbukovog Mesindžera za sve korisnike.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво