Fatalan ishod punjenja telefona u kupatilu

Ričard Bul iz Londona preminuo je od strujnog udara dok se kupao. Krivac za to je njegov punjač za „ajfon“ koji je upao u kadu dok je bio uključen u struju, saopštio je patolog. Njegova smrt je zavedena kao nesreća, a patolog planira da pošalje izveštaj „Eplu“ kako bi sprečio da se tako nešto desi još nekoliko u budućnosti.

Stručnjaci za bezbednost već su upozoravali na opasnost od punjenja telefona i drugih uređaja blizu vode.

Bul je uključio punjač u utičnicu u hodniku ispred kupatila i stavio ga na grudi dok je koristio telefon ležeći u kadi, naveli su britanski mediji.

Nesrećni Britanac pretrpeo je teške opekotine na grudima, ruci i šaci kada je punjač dotakao vodu.

Pomoćnik glavnog patologa, doktor Šin Kamings, koji je obavio pregled, poslaće osim izveštaja i apel „Eplu“ kako bi se izbegli takvi slučajevi u budućnosti.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи