„Vajber“ uvodi samouništavajuće poruke

Popularna aplikacija za razgovor i razmenu poruka, „Vajber“, početkom sledeće nedelje će svojim korisnicima omogućiti opciju samouništavajućih poruka.

Predstojeća opcija najavljena je početkom godine kao „tajni čet“ i omogućava svim korisnicima – kojih ima 800 miliona – da razmenjuju poruke, nakon čega će se one obrisati same posle određenog vremena.

Korisnik sam unosi vreme nakon kojeg poruke više neće biti dostupne, a neće biti moguće ni njihovo prosleđivanje drugoj osobi, piše portal The Verge.

Ukoliko neko pokuša da napravi printskrin (opcija kojom se pravi fotografija) dopisivanja, korisnik će biti obavešten o tome, bez obzira da li ima operativni sistem „Android“ ili "iOS".

A ako ni taj stepen sigurnosti nije dovoljan, „Vajber“ nudi mogućnost da celokupnu komunikaciju dodatno zaštitite PIN-om.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво