Vratila se „nokija 3310“ i ima ekran u boji

Skoro 17 godina otkako se pojavio u ponudi finske kompanije „Nokija“, njen možda najpopularniji model „3310“ ponovo se našao na tržištu. Kupci će za novu verziju tog modela morati da izdvoje 49 evra.

Kompanija „Ejč-Em-Di global“, koja poseduje „Nokiju“, na Svetskom kongresu mobilnih tehnologija u Barseloni predstavila je nove modele, među kojima je i savremena verzija legendarne „nokije 3310“.

Telefon nije smartfon i pruža iste mogućnosti kao originalni model – telefoniranje, slanje poruka i snažnu bateriju, koja će trajati danima. Nova verzija je unapređena kamerom od dva megapiksela.

Prethodni model je težio 137 grama, dok je noviji dosta lakši – 79,6 grama. Dostupan je u crvenoj i žutoj boji, odnosno u plavoj ili sivoj sa matiranom površinom.

Osim modela „3310“, „Ejč-Em-Di global“ je predstavio model „nokija 5“, a najavio je i dolazak modela „nokija 6“ na evropsko tržište.

Број коментара 22

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво