Za nostalgičare – tastatura baš kao prava pisaća mašina

Start-ap komanija "Lofree" lansirala je prenosive tastature koje predstavljaju pravi omaž nekadašnjim pisaćim mašinama, koje su kreatorima nesumnjivo bile glavna inspiracija.

За носталгичаре – тастатура баш као права писаћа машина За носталгичаре – тастатура баш као права писаћа машина

U ponudi su tastature svetlih pastelnih boja, što je melem za oči u odnosu na standardne boje tehničkih aparata, poput crne, bele ili sive.

Zahvaljujući okruglim tasterima, izgledaju, ali i zvuče, baš kao stare pisaće mašine.

Iako deluju kao da pripadaju dobu kada je televizija bila crno-bela, a telefoni imali žice, sajt Mešbl ističe da su nesumnjivo napredak u 2017. godini. Imaju ugrađeno svetlo koje je spas u mračnim prostorijama, a mogu se koristiti i na Pi-Si i na „mekintoš“ računarima, kao i na uređajima koji koriste operativne sisteme „Android“ i "iOS".

U prodaji će se naći od 7. marta. Prvi kupci će za tastaturu morati da izdvoje 59 dolara, dok će kasnije cena iznositi 100 dolara.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи