Slušalice koje ostaju na mestu čak i dok igrate po plafonu?!

Nije važno da li skačete, vrtite se ili prkosite gravitaciji igrajući po plafonu, „Eplove“ slušalice "AirPods" neće se pomeriti iz vaših ušiju! Tako makar tvrdi proizvođač u prvoj TV reklami za svoje bežične slušalice.

Слушалице које остају на месту чак и док играте по плафону?! Слушалице које остају на месту чак и док играте по плафону?!

Tehnološki gigant „Epl“ za prvu TV reklamu za bežične slušalice angažovao je profesionalnog igrača.

Umetnik poznat kao Lil Bak sluša muziku šetajući se kroz glavni grad Meksika. Bez obzira na brojne vratolomije, čak ni tokom plesa uz zidove i po plafonu igraču ne ispadaju slušalice.

Američka kompanija je na taj način želela da poruči svim nevernim Tomama da bežične slušalice neće lako izgubiti.

Tako nešto rekao je i direktor „Epla“ Tim Kuk još prošle godine kada je naveo da korisnici bez ikakvog problema mogu da šetaju, rade ili plešu dok uživaju u omiljenoj muzici.

„Epl“ sada samo treba da se izbori sa velikom potražnjom, što bi mogao da bude problem jer količina slušalica "AirPods" na tržištu nije baš onakva kakvu bi u kompaniji želeli.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се