Druga sezona Prve srpske lige u "Counterstrike: Global Offensive"

Počelo je prijavljivanje za učešće u drugoj sezoni Prve srpske lige u "Counterstrike: Global Offensive", čije kvalifikacije počinju 21. januara 2017. godine, a svi mečevi će se igrati onlajn. Gejmeri iz svih krajeva Srbije boriće se za nagradni fond od čak 150.000 dinara igrajući popularnu „pucačinu“.

U pitanju je najveći nagradni fond koji je srpska CS:GO scena imala do sada, a organizatori su takođe sa zadovoljstvom potvrdili da su domaći gejmeri već posle nedelju dana od otvaranja prijava prijavili više od 103 ekipe i time oborili rekord prijavljenih timova od prošle sezone.

Koliko su organizatori ozbiljno shvatili Ligu možete videti i u njihovom promotivnom video-snimku Legenda počinje, koji se između ostalog bavi lošom situacijom na domaćoj e-sport sceni, ali ujedno i ohrabruje igrače da se prijave.

Nakon završenih kvalifikacija, najbolje četiri ekipe prelaze u Ligu, sa još četiri pozvane ekipe, a sama Liga funkcionisaće poput fudbalske: sedam kola (svako kolo igraće se svaki vikend, počevši od 4. i 5. februara), za svaku pobedu ekipa dobija tri poena na tabeli, a za svaki nerešen rezultat po jedan poen.

Po završetku poslednjeg, sedmog kola, četiri ekipe sa najvećim brojem bodova doputovaće na veliko finale u prostorije „Ifraga“ (E-Frag) u srpskoj prestonici, kako bi se borili za titulu šampiona Srbije.

Prvo mesto odneće 100.000 dinara, drugoplasirani 40.000, dok će se treći na listi zadovoljiti sa 10.000 dinara.

Sve zainteresovane ekipe mogu da se besplatno prijave na sajtu „Ifraga“ do 19. januara u ponoć, a jedini uslov jeste da ekipa mora sadržati najmanje tri državljanina Republike Srbije (od mogućih pet igrača).

Osim toga, svi koji žele da uživo prate Ligu, moći će to da rade na zvaničnom Tvič kanalu „Adrija Mastersa“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво