„Ha-Te-Ce“ predstavio modele "U Ultra" i "U Play"

Kompanija „Ha-Te-Ce“ predstavila je dva nova modela pametnih telefona – "U Ultra" i "U Play", koji dolaze sa izuzetno tankim kućištem, rezultatom dvogodišnjeg razvoja.

„Ха-Те-Це“ представио моделе "U Ultra" и "U Play" „Ха-Те-Це“ представио моделе "U Ultra" и "U Play"

Novi modeli sadrže inteligentni softver koji svakodnevno uči na osnovu korišćenja telefona, nazvan HTC Sense Companion. Za dobre fotografije, Selfi panorama omogućava snimanje širokougaonih fotografija.

"HTC U Ultra" sa drugim ekranom na gornjem delu telefona prikazuje obaveštenja bez prekidanja trenutne aktivnosti i komunicira sa ugrađenom veštačkom inteligencijom.

Taj model stiže i sa ugrađena četiri mikrofona koji čekaju na glasovnu aktivaciju. Na taj način, moguće je aktivirati telefon i sa velike udaljenosti. Ekran je veličine 5,7 inča, glavna kamera ima 12 megapiksela HTC UltraPixel 2, a prednja 16 megapiksela sa modom UltraPixel.

Model "U Play" ima ekran veličine 5,2 inča, sa glavnom i prednjom kamerom od 16 megapiskela. Inteligentne slušalice, koje stižu u paketu, prilagođavaju se sluhu i uklanjaju buku iz okoline.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи