Zanimljive opcije na „Votsapu“ za koje možda niste znali

„Votsap“ je nedavno ažurirao svoju aplikaciju za „Android“, dok se noviteti za „ajfon“ tek očekuju. Reč je o funkcijama od kojih su neke očigledne na prvi pogled, a neke tek treba otkriti.

Занимљиве опције на „Вотсапу“ за које можда нисте знали Занимљиве опције на „Вотсапу“ за које можда нисте знали

Britanski Metro sastavio je neke od najzanimljivijih funkcija popularne aplikacije Votsap.

Jedno od ažuriranja omogućuje korisnicima da snimaju selfije noću, jer se svetlost ekrana pojačava.

Ukoliko ne želite da osoba sa kojom komuncirate pomno prati jeste li pročitali njenu poruku, možete da isključite plave kvačice u podešavanjima privatnosti.

Ako želite da pročitate poruku, a da to druga strana ne zna, prebacite način rada svog pametnog telefona u „avionsko podešavanje“ i pročitajte poruku. Osoba koja vam ju je poslala neće znati da ste je pročitali dok ponovno ne budete onlajn i ne otvorite Votsap.

Sad možete pisati podebljane, precrtane tekstove i one u kurzivu. Za podebljan tekst dodajte * na početak i kraj reči, za kurziv dodajte _, a za precrtano ~.

Sakrivanje podatka kada ste poslednji put bili na Votsapu iziskuje malo više truda, ali ako obrišete nekog iz svojih kontakata i promenite postavke da poslednje vreme kad ste bili na mreži vide samo vaši kontakti, ta osoba više neće videti kad ste onlajn.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи