Da li 7. septembra stiže „ajfon 7“?

Američka kompanija „Epl“ poslala je danas pozivnice za prezentaciju proizvoda 7. septembra kada treba da predstavi novi model „ajfona“.

Kao što je i uobičajeno, u „Eplovoj“ pozivnici se ne navodi gotovo ništa više od mesta i datuma događaja koji će početi u San Francisku u 10 časova po lokalnom vremenu (19 časova po centralnoevropskom vremenu).

Datum se, međutim, podudara sa periodom kada tehnološki gigant svake godine predstavlja nove modele „ajfona“, da bi stigli na tržište na vreme za novogodišnje i božićne kupovine.

Prema glasinama koje kruže već mesecima, jedna od novina uređaja koji su mediji već nazvali „ajfon 7“ biće izostanak utičnice od 3,5 milimetara u koju se tradicionalno uključuju slušalice.

Time će korisnici biti primorani da investiraju u bežične blutut slušalice ili da koriste adapter za priključak Lajtning (Lightning) koji već služi za punjenje.

Kompanija sa zaštitnim znakom jabuke mogla bi takođe ovom prilikom da obelodani druge usavršene proizvode kao što je njen sat „epl voč“ (Apple Watch).

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи