Читај ми!

„Samsungova galaksija“ se širi do Beograda – stigao "S5"

Južnokorejska kompanija „Samsung“ predstavila pametni telefon "Galaxy S5" u Beogradu. Najnoviji model ima najbrži pristup internetu uz pomoć najnovije tehnologije, kameru sa najbržim autofokusom, meri vam otkucaje srca...

U Srbiji se u naredna dva meseca očekuje zvanični dolazak „Epla“, odnosno „ajfona“. „Samsung“ je već ovde i ne sedi skrštenih ruku – u Muzeju Kinoteke predstavljen je njihov najnoviji telefon "Galaxy S5".  

Svako ko se ikada uplašio da će mu telefen određivati koliko sme da pojede, bio je vidovit. Tada je trebalo da pomisli i da će mu umesto fitnes-instruktora, korake brojati telefon.

Osetljiv na dodir samo vašeg prsta, meri otkucaj vašeg srca. Da li je zaista plastična stvar počela toliko da utiče na naš život?

Saša Oravec iz „Samsunga“ nada se da će promeniti naš život.

„'Samsung Galaxy S5' ima mogućnost najbržeg pristupa internetu koristeći najnoviju tehnologiju. On ima kameru sa najbržim autofokusom“, kaže Oravec. 

Pošto je gotovo zamenio ljude, počeo je na njih da liči - bolji od prethodnika, jer je jednostavniji za upotrebu. Kako će se snaći u trci sa konkurentima? Pre svega sa „ajfonom“, koji samo što nije stigao.

„Ovo je slobodno tržište, do sad smo bili uspešni, bićemo uspešni i ubuduće“, kaže Oravec.

Ukoliko budu imali dovoljno novca, a još se ne zna koliko, oni nemarni moći će da odahnu - čak i ako im telefon pokisne, poprska ga auto ili se zaglavi u pesku - i dalje će raditi, tvrde proizvođači.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи