Читај ми!

„Moto 360“, i pametan i lep

„Motorola“ je odlučila da počasti sve ljubitelje tehnoloških spravica sa svojim novim pametnim satom „moto 360“, koji za razliku od kockastih satova futurističkog izgleda, zadržava klasičan i elegantan kružni oblik.

Tek što je „Gugl“ najavio Android Wear, novi operativni sistem za gedžete, iz „Motorole“ su najavili novi pametni sat.

„Moto 360“ ne izgleda kao i ostali pametni satovi. Zadržao je klasični i elegantni kružni oblik, za razliku od konkurentskih satova koji su pruzeli „kockasti“ dizajn.

Iz „Motorole“ ističu da je njihov pametni sat, osim što je parče napredne tehnike, najelegantniji od svih na tržištu, a da će se pojaviti na leto.

„Moto 360“ biće dostupan u nekoliko varijanti. Još nisu poznate tačne hardverske karakteristike, ali iz „Motorole“ poručuju da će uskoro obelodaniti sve detalje.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво