"HTC": Kajaćete se ako kupite „Samsungov hanzaplast“!

Korporacija "HTC" hitro je poslala poruke potencijalnim kupcima „Samsungovog“ modela "S5", kojima želi da ih pokoleba i natera da sačekaju 25. mart, kada se pojavljuje njihov "One 2".

„Prozivka i spuštanje“ su izgleda postali neizostavno oružje u svim kampanjama, pa i tehnološkim.

Samo nekoliko časova nakon sinoćnjeg glamuroznog „Samsungovog“ predstavljanja novog modela "Galaxy S5" u Barseloni, na Tviteru se oglasio drugi gigant, "HTC", sa dve poruke upućene onima koji planiraju da kupe upravo model "S5".

U prvoj piše da će svi kupci ovog pametnog telefona zažaliti što su ga kupili i pored ove poruke su dodali datum 25. mart.

Naime, tog dana će "HTC" u Londonu i Njujorku predstaviti naslednika modela "One", jednog od najboljih prošlogodišnjih pametnih telefona.

U "HTC"-u veruju da će "One 2" biti mnogo bolji i korisnicima zanimljiviji od novog „Samsungovog hanzaplasta“.

Zašto hanzaplasta?

Zato što je Džejson Mekenzi, direktor tajvanske kompanije, retvitovao sinoć sliku na kojoj se  "S5" poredi sa hanzaplastom.

U drugoj poruci se nadaju da će kupci biti spremni da se „nadograde“ novim "One" modelom.

Inače, "One", prošlogodišnja "HTC"-ova perjanica, ima 4,7-inčni "Full HD" ekran i "Ultra" kameru od četiri megapiksela, a od naslednika se očekuje još veći ekran, bolja kamera i bolji procesor, možda čak i isti kakav je u "Galaxy S5".

S obzirom na to da prodaja „Samsungovog“ modela počinje 11. aprila, a da će "HTC" svoj model predstaviti mnogo ranije (25. marta), svi koji kupuju novi telefon imaće dosta vremena za razmišljanje.

broj komentara 0 pošalji komentar