Читај ми!

„Android“ televizor stiže iz „Filipsa“

U narednih nekoliko meseci iz „Filipsa“ najavljuju da će lansirati svoj prvi televizor sa Android operativnim sistemom. Ne otkrivaju previše detalja sem da će imati četvorojezgarni procesor i da će se prvo pojaviti u Evropi i Rusiji.

Kompanija „Filips“ najavila je da će ove godine na tržište izbaciti prvi televizor sa Android operativnim sistemom.

Iz holandske kompanije nisu obelodanili mnogo detalja. Za sada je poznato samo da će imati četvorojezgarni procesor i da će se prvo u prodaji pojaviti u Evropi i Rusiji.

Smatraju da će Android program kupcima obogatiti iskustvo sa pametnim telefonima, kao i da će im veliki broj video-igara postati dostupan.

Uvođenjem operativnog sistema biće proširena i ponuda aplikacija na Filipsovom portalu.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво