Читај ми!

„Samsung“ i Majkl Bej obeležili početak CES-a

Praznik za ljubitelje tehnologije počeo je u Las Vegasu. Zvezda prvog dana svakako je bio režiser Majkl Bej, koji je zbunjen, nakon što mu se pokvario teleprompter, „pobegao“ sa bine. Sajam elektronike (CES) zasad obeležila predstavljanja džinovskih televizora kompanija „El-Dži“, „Samsung“ i „Vizio“.

Ovogodišnji Sajam elektronike u Las Vegasu (CES), kao i svake godine, pravi je praznik za ljubitelje tehnologije. Događaji koji su obeležili prvi dan svakako su predstavljanja novih džinovskih televizora kompanija „El-Dži“, „Vizio“ i „Samsung“.

Ono što je svakako privuklo najviše pažnje jeste prezentacija južnokorejskog džina i „blamiranje“ slavnog Majkla Beja.

Holivudski režiser izabran je za čoveka koji će predstavljati „Samsungove“ proizvode, na prvom mestu zakrivljeni LED televizor sa dijagonalom dužine 105 inča.

Kada je izašao na binu, posle kratkog uvežbanog govora, Bej se, zbog kvara telepromptera, potpuno zbunio.

Pokazavši da nikako nije vičan improvizaciji, režiser Transformersa nekoliko puta je pokušao da nastavi razgovor sa voditeljem programa, ali je na kraju odlučio da se povuče sa scene.

U publici je nakratko zavladala tišina i neverica, a zatim i smeh.

Kad smo već kod zakljivljenih televizora treba pomenuti da je i „El-Dži“ predstavio svoje „čedo“ sa dijagonalom od 77 inča.

Ipak, i „Samsung“ i „El-Dži“ morali su, barem što se tiče veličine ekrana, da ustuknu pred kompanijom „Vizio“ koja je predstavila televizor sa 120 inča dugačkom dijagonalom.

Osim televizora, očekuju se mnoga druga iznenađenja. Pametni satovi će biti u centru pažnje, pošto će „Pebl“, „El-Dži“, „Kalkom“, „Arkos“ i „Rejzer“ predstaviti svoja rešenja.

Takođe, „Gugl" pokušava da izgura svoj plan i da proizvođačima automobila nametne „Android" kao operativni sistem koji će se naći u kontrolnim tablama. Za sada su „Audi“, „Dženeral motors“, „Honda“ i „Hjundai“ pristali na partnerstvo sa internet gigantom.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво