Читај ми!

Duga u kupatilu

Doskoro se pojavljivala samo na spiskovima fenomenalnih poklona za drage osobe. Tokom ove sezone praznika, međutim, upućeni tvrde da treba da je kupite sebi i pretvorite kupatilo u diskoteku. To je ručica za tuš koja svetli poput duge!

Pretvorite svoje kupatilo u diskoteku! Krajnje je vreme da sebe obradujete onim što ste prethodnih godina gledali (i kupovali) za druge.

Ručica za tuš koja prilikom upotrebe svetli u bojama duge (Rainbow shower head), ili glava tuša, često su se prethodnih godina javljali kao ideja za rođendanski poklon ili sitnica kojom treba obradovati dragu osobu za praznike.

Nema razloga, tvrde upućeni, da vaše tuširanje ne dobije novu kolor-dimenziju.

Razvedrićete momentalno i najtmurnija jutra zahvaljujući LED-tehnologiji ugrađenoj u tuš-aparaturu.

Boje u kupatilu menjaju se kako se menja temperatura vode. Da je voda veoma topla znaćete jer će preovladavati crveni tonovi, ako je topla sijaće pink i ljubičasta, dok plava i tamnoplava upućuju na dalje hlađenje. U kadu ne ulazite ukoliko vidite zeleno, voda će biti ledena.

Pritisak „pali“ boje tako da ne morate da brinete o menjanju baterija, niti da strahujete od strujnog udara.

Postoji i nekoliko razloga da, ipak, ne unosite u svoj dom ovako nešto.

Prvo, moguće je da nećete moći da dođete na red da uđete u kupatilo, a drugo, desiće vam se da nećete želeti da se tuširanje završi pa nije isključeno da ćete početi da kasnite na posao.

Prosečan vek trajanja svetlosnih efekata iz tuša kreće se oko tri godine. Košta oko 15 evra.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво