Читај ми!

„Kliknula“ sudbonosno „da“

Robert Fink smislio je sjajan način da zaprosi svoju devojku Ejndžel. Pošto su oboje veliki ljubitelji video-igara, Robert je dizajnirao jednu, na čijem kraju, kada vitez spase princezu, postavlja devojci sudbonosno pitanje. Dovoljno je reći da se sve dobro završilo.

Prosidba nikada nije lak potez, a originalnih načina sve je manje. Ipak, Robert Flink, umetnik koji stvara trodimenzionalne animacije, smislio je sjajan način da svojoj devojci postavi sudbonosno pitanje.

Fink je odlučio da iskoristi svoju maštu i umeće i napravi video-igru koju je dao svojoj devojci Ejndžel da isproba.

Ni manje ni više nego pet meseci mu je trebalo za ovo, a njegova devojka morala je da vodi viteza i prikupi delove zlatnog prstena kako bi spasao princezu, a na kraju je izašlo pitanje: „Da li ćeš se udati za mene?“.

Kako bi bio siguran da Ejndžel ništa ne posumnja, Robert je angažovao njenu firmu "Super Genius Studios" da joj poveri zadatak da isproba video-igru. U sobi u kojoj je testiranje trajalo postavljene su kamere da bi Robert znao kada da uđe i iznenadi je.

„Tražio sam dugo i odoleo mnogim opasnostima tražeći svoju jedinu. Svim srcem verujem da sam je našao. Tebe, Ejndžel Vajt. Da li bi mi učinila čast da mi budeš žena?“, glasila je poruka na kraju igre.

Kada je odlučila da pritisne „da“, Robert je već bio pored nje i klečao.

Mladi umetnik kaže da je od kada je prvi put ugledao Ejndžel znao da je ona prava.

„Prva misao koja mi se javila kada sam je video bila je da je prelepa i da igra video-igre, odmah sam poželeo da se oženim njom“, objasnio je Robert.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво