Читај ми!

Dominacija "Call of Duty: Ghosts" na novim konzolama

Igrači širom sveta su dosad između sebe odigrali više od milijardu mečeva "Call of Duty: Ghosts" na „Plejstešn 4“ i "Xbox One", a nastavak popularne pucačine je najprodavanija video-igra na novim konzolama.

Najprodavanija igra za novu generaciju konzola je Call of Duty: Ghosts, kažu iz kompanije „Aktivižn“.

Prema podacima koje su dobili od američkih i britanskih distributera video-igara, širom sveta već je odigrano milijardu mečeva te igre.

Nakon izlaska Call of Duty: Ghosts je bio u centru pažnje zbog toga što su mnogi ljudi imali grafičkih problema kada su pokretali igru u "FullHD", 1920x1080 rezoluciji, prenosi portal CNET.

Nova zakrpa je donekle ublažila situaciju, ali problem i dalje nije u potpunosti rešen.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво