Читај ми!

Stiven Džerard i "Xbox One" vas zovu

Američka kompanija „Majkrosoft“ napravila je spektakularnu reklamu za svoju igračku konzolu "Xbox One". Odbrojavajući dane do njenog izlaska, iz „Majkrosofta“ žele da se što bolje pripreme, pa su angažovali zvezde, poput fudbalera Stivena Džerarda i glumca Zakarija Kvinta.

„Majkrosoft“ je odlučan da u svojoj nameri da se što bolje pripremi za novembarsko lansiranje konzole Xbox One. Zato i ne čudi što su u novoj reklami „regrutovali“ imena poput fudbalera Stivena Džerarda i glumca Zakarija Kvinta.

U sjajno osmišljenoj reklami, osim kapitena Liverpula i glumca iz Zvezdanih staza, pojavljuju se i omiljeni likovi iz popularnih video-igara.

Poruka reklame za novu konzolu je poziv ljudima (come on) da preko Xbox One uđu svet video-igara u multimedijalne zabave.

Iako iz „Majkrosofta“ ne otkrivaju koliko je reklama za Xbox One koštala, britanski Gardijan navodi da je ona najveći marketinški projekat koji je američki džin ikada preduzeo kada je u pitanju njihova igračka konzola.

Stručnjaci tvrde da cifra sigurno prelazi 100 miliona dolara, ako se, pored troškova samog pravljenja i angažovanja ljudi, uračunaju i izdaci koje će „Majkrosoft“ izdvojiti za njeno emitovanje širom sveta.

Ako se ima u vidu da tržište igračkih konzola poslednjih godina sve više raste i da su u pitanju milijarde dolara, potez „Majkrosofta“ je potpuno razumljiv.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи