Читај ми!

Mesi i Bejl zvezde reklame za „Fifu 14“

Fudbalske zvezde Lionel Mesi i Geret Bejl zvezde su nove reklame za „Fifu 14“, koja će uskoro biti u prodaji. Svaki ljubitelj fudbala i kompjuterskih igara oduševiće se idejom za reklamu koja na pravi način pokazuje atmosferu prilikom igranja poznate sportske simulacije.

Što se više približava kraj septembra, obožavaoci sportskih simulacija odbrojavaju dane do izlaska Fife 14. Zato su iz kompanije „EA sports“ odlučili da još malo „dodaju gas“ i naprave promotivnu reklamu.

Može se reći da je marketinški potez pun pogodak, a kako i ne bi, kada su glavne zvezde Lionel Mesi i Geret Bejl, a pored njih se pojavljuju i Havijer Ernandez, Stefan el Šaravi i Tim Kejhil.

U svet fudbala uvodi nas Lionel Mesi koji vozi kombi kroz pustinju. U jednom trenutku Argentinac pritiska dugme koje oslobađa padobran sa tri televizora.

Niotkuda se pojavljuju desetine vozila sa fudbalerima u njima koji se takmiče u kultnoj sportskoj video-igri, koja će 27. septembra biti u prodavnicama.

Sjajna reklama sa odličnom atmosferom na pravi način pokazuje kako će se igrači za džojsticima osećati kada sednu za svoje konzole i odigraju koju partiju Fife 14.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво